Maak iets waanzinnig moois

Als je je visie kunt uitwerken in een YouTube Space, kunnen er mooie dingen ontstaan. Of je nu inspiratie zoekt, een plek om je volgende video te maken of samen te werken met andere creators en artiesten, het kan allemaal bij YouTube Space.

Een wereldwijd collectief

Je vindt ons in het epicentrum van de meest bruisende artiestencommunity's ter wereld.

Sluit je aan bij de beste creators en artiesten

Vele inspirerende creators en artiesten hebben keynote-speeches gegeven, workshops gehouden en nieuwe video's gemaakt tijdens een YouTube Space. Ben jij de volgende?

  • Staat de YouTube Space voor iedereen open als productiefaciliteit?

    De YouTube Space is een actieve productiefaciliteit, die altijd tot de nok toe vol zit met creators en artiesten die er aan hun nieuwste projecten werken. Daarom is de Space alleen toegankelijk voor degenen die hebben deelgenomen aan onze oriëntatiecursus, Unlock the Space.
  • Hoe kan ik meedoen aan Unlock the Space?

    Wanneer je onze oriëntatiecursus Unlock the Space hebt gevolgd, mag je een podium en apparatuur boeken, je aanmelden voor samenwerking of meedoen aan onze communityworkshops en -evenementen. Creators met ten minste 10.000 abonnees en een kanaal zonder waarschuwingen kunnen zich aanmelden. Ga dus snel naar de pagina voor jouw woonplaats voor meer informatie over Unlock the Space in de buurt.
  • Hoeveel kost het gebruik van een YouTube Space?

    Niets. Noppes. Nul. We verzorgen praktisch alles wat je nodig hebt om je volgende succesvideo te maken, zoals apparatuur, studioruimte, postproductiefaciliteiten en zelfs cursussen en workshops. Allemaal zonder dat het je iets kost.